Log ind|Opret konto
Shopping Cart: Shopping Cart: 0 Item(s)
Forside >>  Herretøj >>  jakker shell >>  Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen
Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen
Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen [135966923]Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen
Move your mouse over image or click to enlarge
DKK3,503.91  DKK1,751.96Spar: 50% off
 • Model: 135966923
 • 5000 Antal på lager
 • Haglöfs Astral III Jakker shell Sort Herretøj
 • Haglöfs Roc Spirit Jakker shell Blå Herretøj
 • Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen
 • Haglöfs Rocker Jakker shell Rød Herretøj Crazy forfremmelse
 • Haglöfs L.I.M III Jakker shell Grøn Herretøj

Vælg venligst:Antal

Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen_checkout
Haglöfs Rocker Jakker shell Sort Herretøj Copenhagen

Komplet vind og vandbeskyttelse takket være 3L PROOF ™ stof, mens de resterende meget miljøvenlige. Gør det muligt at bevæge sig let, takket være det anvendte materiale, reducerede syninger og fremragende arm artikulation.
Funktioner:
Den Rocker Jakken er bygget med BEVIS ™ 3L, en fire måde stretch, der leverer nye niveauer af komfort samt være hensynsfuld overfor miljøet. Tøjet sømme er holdt på et minimum for at undgå gnidning, mens de tre vejs justerbar hjelm kompatibel hætte med en lamineret, wire forstærket spids vil skåne din synlighed mens du ud i hårdt vejr. Og vi forventer, at du bære denne post ud i regnen: så weve bruges også vandafvisende lynlåse overalt, og tilføjet en ekstra slanke indre stolpelukning med integreret regn kanal.
Pit lynlåse og en indbygget ventilationssystem med indre sikkerhed lommer holde dig kølig. Flere lommer, smart monteret og rummelige, giver dig plads til dine væsentlige. Bøjede ærmer og faldt bageste kant med én hånd justering øge din mobilitet og holde tingene enkle, mens du er ude og omkring, mens Velcro® mærke lukning justerbare manchetter med præ foldet kile også hjælpe med at holde vejret på ydersiden og ærmerne på plads.
Specifikationer:
Vægt: 565 G
Stoffer:
PROOF ™ 3 lag, 50% Polyamid, 25% Polyester, 20% Polyurethan, 5% Elastan, blød, semi mat, plain, 4 vejs stretch, holdbare vævede 50D Polyamid / elastan ansigt, PU membran og en fin gauge strik single jersey Backer , 170 g / m², bluesign® godkendt;
Vandsøjletryk:> 15.000 mm; Vanddampgennemtrængelighed (omvendt bæger):> 15.000 g / m / 24h
Teknologi:
Take Care: I Haglöfs alle vores produkter har en holdbarhed fokus, men for en stor del af vores kollektion vi har formået at gøre mere. Som en vejledning for forbrugere, der ønsker for Haglöfs produkter, der er de mest avancerede med hensyn til bæredygtighed, vi har mærket en stor del af vores sortiment med Take Care symbolet.
Bluesign®: Den bluesign®-mærket på vores produkter betyder, at vi lever op til de høje krav i bluesign®, et frivilligt initiativ for tekstilproducenter til at forbedre deres produktion til den højeste miljøstandard rådighed.
DWR Pfoafree

Nu kan du bestille hjemmefra din egen stue, hos Haglöfs engroshandel giver, din online specialist i udendørs udstyr. Vi ønsker at du får mest ud af din fritid, så vi har det største udvalg i Jakker shell varer fra Haglöfs. Kig efter udendørs varer, der står under Haglöfs Rocker. De vil give dig nydelse og den bedste komfort under dine daglige aktiviteter.

Beskrivelse

Farve: Sort
Haglöfs - Herretøj - Jakker shell,Farve: Sort

You may also like...

Nye Produkter[mere]

 • Haglöfs L.I.M III Jakker shell Sort Herretøj
 • Haglöfs L.I.M Down +1 Dun Soveposer billig århus butik
 • Haglöfs Kili Cap Kasketter Herretøj billig
 • Haglöfs Katla 25 Rygsække 20 liter og kufferter
 • Haglöfs L.I.M III Jakker shell Blå Herretøj
 • Haglöfs L.I.M Essens Dunjakker Sort Dametøj